2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: 33

Az Ózdi Rendőrkapitányság egy jászladányi férfivel szemben fejezte be a nyomozást, aki 33 esetben csalt ki pénzt vagy egyéb értéket mobiltelefon eladás, illetve csere ígéretével.
Csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a 61 éves K. József jászladányi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint 2013. évben K. József egy internetes portálon adott fel hirdetéseket, melyekben értékes mobiltelefont kínált megvételre vagy cserére.

A jelentkező vevők utánvétel formájában fizettek vagy küldtek cseretárgyat, azonban nem a megbeszélt telefon szerepelt a részükre küldött csomagokban, hanem azokba különböző értéktelen tárgyakat tett a gyanúsított.

Az elkövető 33 áldozatától összesen több százezer forint összeget csalt ki, amelyek jelentős része azonban megtérült.

Az ügyben indított nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság 2014. július 10-én befejezte és az iratokat – a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottal szembeni – vádemelési javaslattal megküldte az Ózdi Járási ügyészség részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek