2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szépség hétvégék kéthetente

Gruber szépség hétvége július 18-20, Miskolc-Tapolcán az Anna Hotelben!


Az első Szépség hétvége 2014. július 18-20 között , ahova szeretettel várják a feltöltődésre, jó közérzetre, megszépülésre vágyó hölgyeket!

(Anna Hotel, Miskolc-Tapolca, Miskolctapolcai út 7sz. Tel.: 46-78-77-77, fax: 46-784-783

www.hotel-anna.eu, email cím: hotelannainfo@gmail.com)

Gertraud Gruber neve régen márkát jelent már, mivel  öt évtizede foglalkozik a klasszikus szépségápolással, a természetesség igényével. Gruber asszony  azonban már a kezdetektől a TELJESSÉGBEN gondolkodva, bevonta a szellemet és a lelket is programjaiba az arc és a test kezelése mellett. Ezáltal lett a kozmetika nagyasszonya, aki 1955-ben megalapította EURÓPA ELSŐ SZÉPSÉGFARMJÁT, és a Wellness-mozgás úttörőjévé vált. A Gertraud Gruber teljességkozmetika alatt máig a megelőző egészségápolást értjük, kéz a kézben az összetéveszthetetlen kezelésekkel, egészséges táplálkozással, tudatos mozgással és a belső harmóniára való törekvéssel.

Merüljön el Ön is a wellness és a harmónia világában a szellem és a test mély, intenzív, jó közérzetéért. „…mert a szép bőr nem véletlen!”

Várjuk Önt is és barátait Szépség hétvégénkre, Miskolc-Tapolcára július 18-20 között!

Pogram:

Péntek:

beérkezés legkésőbb 16 óráig – szobák elfoglalása

welcome koktél, idény gyümölcs

limonádé-citromos víz és Gruber tea egész hétvégén korlátlanul

16-17 óra. tájékoztató, program egyeztetés

17-19 óra kezelések (a csomag tartalma egy Kleopátra fürdő és mellé választható vagy egy klasszikus individuális Gruber arckezelés vagy egy Ayurasan arckezelés vagy egy Ayurasan testkezelés)

19.00 – 21.30  vacsora, ismerkedési est/táncterápia

22 óra beauty sleeping


szombat:

8 -8.30 óra Napüdvözlet/ jóga gyakorlatsor

8.30-10 óra reggeli a szobákban

10-13 óra kezelések (fél csapatnak, a másik fele könnyű séta – nordic woking v. chi-kong,)

13-14 óra ebéd

14-19 óra kezelések – a csoport itt is ketté osztva (a délelőttivel csere)

19 óra vacsora

20-21 óra táncterápia

22 óra beauty sleeping

vasárnap:

8 óra Napüdvözlet/ jóga gyakorlatsor

8.30-10 óra reggeli a szobákban

10-13 óra egyéni otthoni arcápolás, étkezés egyeztetés, otthoni szépségápolási termékek csomagjának összeállítása átvétele

13 óra ebéd

14 órától záró kör, haza utazás

A Szépség hétvége ára szállással, lúgosító étkezéssel és kezelésekkel: 39.900 Ft – most bevezető áron!

Szökjön meg a mindennapok taposómalmából és élje át a Gertraud Gruber kozmetikai kezelések, bőrregeneráló, ellazító individuális teljes körű hatásait.

Teljesen mindegy, hogy a klasszikus bázis vagy az ayurvédikus irányelvek szerint választ: Ön örömét fogja lelni szép és megfiatalodott bőrképében és élvezni fogja megújult belső egyensúlyát.

Mindkét kezelési metódus erős anti-aging hatással rendelkezik, a káros anyagcsere maradványok eltávolításával a bőr megfiatalodik, feszes lesz, visszanyeri rugalmasságát, simaságát. A speciális olajterápia masszázs ellazító hatású, mely hat a szellemre és a lélekre.

A mindennapok messzi távolba tolódnak, a belső kiegyensúlyozottság érezhető közelségben lesz. Ön érzi, hogy a hajszának és a stressznek az ellenpólusát találta meg és egy új, teljességi, jó közérzetet él meg.

Kényeztető kezeléseinket a nyugtató, ellazító fürdőink egészítik ki: az Alpesi gyógynövényes, mézes vagy a Kleopátra fürdő.

Különleges kiegyensúlyozó, ellazító idegpályamasszázsunk oldja a stresszt a belső feszültséget. Az idegvégpontok célzott stimulálása révén belső nyugalom és higgadtság keletkezik, a bőrkép megszépül. A meridiánok segítik a vérellátottságot és a bőrön keresztüli méregtelenítést.


Eredeti Szépségfarm reggeli tea – Szépség belülről:

Jól bevált házi recept szerint speciális gyógynövénykeverékekből -többek között citromfűből, kamillából, csalánból, zsurlóból és édesköményből- kizárólag a szépségfarm részére gyártva . Vértisztító és idegerősítő, gyomor- és bél regeneráló, veseműködést serkentő teakeverék. Alkalmas az elraktározódott savak semlegesítésére.

A Szépség hétvégén mindenki megkapja otthoni egyéni szépségápolási programját, amihez a termékek megvásárolhatók.

Várjuk az Anna Hotelbe, Miskolc-Tapolcára egy különleges Gruber metodika szerint összeállított kényeztető szépség hétvégére!
/Hirdetés/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek