2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Vádemelést javasol a rendőrség egy miskolci emberölés ügyében

Vádemelést javasol a rendőrség egy miskolci emberölés ügyében

 Vádemelést javasol a rendőrség az ügyészségnek egy férfi ellen, aki egy évvel ezelőtt megölte alkalmi ismerősét Miskolcon – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t pénteken. Dobi Tamás, a tavaly augusztus 5-én történteket felidézve elmondta: a 29 éves miskolci férfi hajnalban a nyílt utcán bántalmazta 57 éves alkalmi ismerősét, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. Az áldozat szeptember 22-én belehalt sérüléseibe.

A lakossági bejelentés után a rendőrök húsz percen belül a helyszín közelében azonosították, elfogták, majd előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Tamást, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

A rendőrség az emberölés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást július 11-én lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a megyei főügyészségnek – tette hozzá a szóvivő.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek