2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: baráti „balhé”

A rendőrök három férfivel és egy nővel szemben fejezték be a nyomozást, akik alsóvadászon garázdálkodtak. A társaság rosszul lett női tagja a hozzá kihívott mentőst is inzultálta.
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság a 46 éves K. László, a 31 éves F. Péter, a 26 éves K. László és a 25 éves K. Edina alsóvadászi lakosokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 3-án 20 óra 30 perckor a fenti társaság egy helyi presszóban italozott, akik közül K. Edina kiment az utcára és ott rosszul lett. Ezt F. Péter észlelte és jelezte is társainak, akik szintén kimentek hozzá, majd mentőt hívtak.

Amíg a mentőt várták, a társaság tagjai szóváltásba kerültek és összeverekedtek.

Időközben megérkezett a mentőegység, amelynek vezetője meg akarta vizsgálni K. Edinát, de nevezett szidalmazta, rángatta és ellökte magától a mentőtisztet.

A rendőrök a négy elkövetőt elfogták és az Encsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őket garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – illetve K. Edinát közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt is – kihallgatták.

Az ügyben indított nyomozást az Encsi Rendőrkapitányság 2014. július 7-én befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Szikszói Járási Ügyészség részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek