2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Sorozatban törte fel az autókat

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfivel szemben, aki elfogásáig több mint egy tucat autót tört fel Miskolcon.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettessel szemben. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Vászonfehérítő úton 2014. január 29-én 1 órakor feltörtek egy parkoló autót, amiből napszemüveget és műszaki eszközöket tulajdonított el az elkövető.

A Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének járőrei a bűncselekmény elkövetése után egy órán belül azonosították és elfogták az autófeltöréssel megalapozottan gyanúsítható 29 éves V. Norbertet.

A bűnügyi őrizetbe vett miskolci férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, és még további 17, általa hasonló módon elkövetett bűncselekményről adott számot a rendőröknek.

A Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2014. január 30-án elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek