2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Évzáró a Szépkorúak Akadémiáján

Az idén már 5. alkalommal vehetnek  át certifikációt szépkorúak a Miskolci Egyetemen június 13-án pénteken.
Tanulni, új információt szerezni a tudomány világából sosem késő. Ezt a tényt bizonyítja az is, hogy a Szépkorúak Akadémiája jubileumát ünnepli az idén.
A MINŐIES Alapítvány és a Miskolci Egyetem által közösen szervezett Szépkorúak Akadémiája az országban elsőként a Miskolci Egyetemen indult 5 évvel ezelőtt, és azóta is évről évre változatlanul nagy érdeklődés kíséri. Az akadámia egyéves képzése alatt a szépkorú hallgatók betekintést kaphatnak a tudomány szinte minden területébe, megismerkedhetnek az egyes tudományágak legújabb eredményeivel, hallhatnak a legújabb kutatásokról.

189 szépkorú hallgatóból 164-en  tettek eleget azoknak a feltételeknek, amelyekhez az akadémia a certifikációk megszerzését kötötte, így  a Szépkorúak Akadémiája záróünnepségén ők vehetik át okleveleiket a Miskolci Egyetem rektorától, Prof. Dr. Torma Andrástól. Az oklevelet átvevőket Miskolc Megyei Jogú Város alpolgármestere, Kiss Gábor is köszönti.

 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…