2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Igazolás megtagadása

A Készenléti Rendőrség járőrei előállítottak Sajóbábonyból egy férfit, aki az intézkedés során nem volt hajlandó magát igazolni.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 5-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 17 óra 48 perckor Sajóbábony, Széchenyi úton egy a rendőrautó láttán zavartan viselkedő férfire lettek figyelmesek.

 

Az intézkedés alá vont férfi az egyenruhások többszöri felszólítása ellenére megtagadta személyi adatainak bemondását, illetve hatósági igazolványának átadását, ezért B. Elemér 27 éves sajóbábonyi lakost a Készenléti Rendőrség munkatársai a további szükséges intézkedések megtétele céljából előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

 

– Borsod-A Parkolás, ügyfélszolgálatok, nyitvatartási rendek a pünkösdi hosszú hétvégén Miskolcon

Parkolás, ügyfélszolgálatok, nyitvatartási rendek a pünkösdi hosszú hétvégén Miskolcon Parkolás, ügyfélszolgálatok, nyitvatartási rendek a pünkösdi hosszú hétvégén Miskolcon

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek