2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Készülékadományokkal és önkéntes munkával segítette az LG a miskolci Középszer utcai óvodát

Készülékadományokkal és önkéntes munkával segítette az LG a miskolci Középszer utcai óvodát

Miskolc városa 2011-ben kötött testvérvárosi megállapodást a dél-koreai Asan városával. Az azóta eltelt 3 évben a KOTRA – a budapesti Koreai Nagykövetség kereskedelmi képviseleteként működő, koreai kormányhoz tartozó szervezet – társadalmi szerepvállalás keretében éves rendszerességgel végez társadalmi munkát, melynek helyszínéül Miskolc valamely intézményét választja.

Idén az LG is csatlakozott a jótékonysági kezdeményezéshez, amelynek keretében monitort és okostévét adtak át a miskolci Napraforgó Óvoda Középszer utcai Tagóvodájának. Ezután a cégek közösen átfestették az óvoda mintegy 300 méter hosszú vaskerítését. A munkához szükséges anyagokat a KOTRA biztosította. A közel 90 önkéntes a délelőtt folyamán végzett is a festéssel. Segítségükért és adományukért cserébe az óvodások saját készítésű ajándékokkal lepték meg a Koreából érkezett vendégeket.

 

„A jövő a gyermekeinké. Ugyanakkor a mi felelősségünk az, hogy segítsük őket abban, hogy álmodhassanak, és álmaikat valóra is válthassák. Ezért is vagyunk itt. Önkéntes munkánk mellett műszaki gyártóként ott szeretnénk segíteni, amiben a legjobban tudunk, így okostévét és monitort adományoztunk az óvodának” – mondta el az eseményen Hwang Dae Min, az LG gazdasági igazgatója.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…