2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Lezárt ügyek: Sínvadász

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfivel szemben, aki egy ormosbányai portáról többek között síndarabokat lopott el. A rendőrök négy óra azonosították a tettest.
Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2014. május 26-án 1 óra után az akkor még ismeretlen elkövető behatolt egy ormosbányai családi házba, ahonnan vasúti síndarabokat és padlódeszkákat tulajdonított el.

 

A nyomozás eredményeként a rendőrök négy órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható sajókazai 35 éves S. Attilát, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

 

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek