2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Beauty Night a vb alatt Árpa Attilával

A hamarosan startoló labdarúgó-világbajnokság idejére kínálunk alternatív kikapcsolódási lehetőséget a hölgyeknek. Miközben párjuk a meccsnézéssel és a szurkolással van elfoglalva, nekik nem kell unatkozniuk, mi egy nőknek szóló kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget biztosítunk.

Június 13-án és 21-én délután 5-től éjfélig az egyik népszerű Orvos Esztétikai Centrumban minden hölgy vendégünk 20 százalékos kedvezményt kap a hialuronsavas ajak- és arcfeltöltés illetve botox-kezelés árából. Ha a barátnők összefognak, és többen érkeznek, akkor ajándékok várnak rájuk. Hogy pontosan milyenek, az egyelőre meglepetés. Az estek házigazdájának kiléte azonban nem titok, Árpa Attila pezsgővel és sütivel várja a vendégeit. Mindenkiről közös fotót készítünk a sztárral, de barátnőket is megörökítjük a Beauty Night-os roll-up előtt, a képeket természetesen elküldjük nekik.

Ezeken kívül a foci elöl menekülő hölgyek kozmetikai tanácsokat kaphatnak Hernádi Zsanettől, a a centrum kozmetikusától. Eli van Poeyer, Instyle Magazin Divat igazgatója pedig stílustippeket ad.

A vb-hez hasonlóan a Beuty Night is több helyszínen zajlik majd. A 2. emeleti váróban tartjuk a fogadást, ott rendezzük majd a közösségi programokat. Az 1. emeleten lesznek a kezelések, itt sem szenvednek majd hiányt vendégeink pezsgőben és sütiben, de itt már diszkrétebb környezetben fogyaszthatnak. Akik az érzéstelenítő hatására várnak, azoknak vidám, csajos filmeket vetítünk. Az ideális elrendezésnek köszönhetően a kezelés végén senkinek sem kell smink nélkül végigvonulni a többiek előtt, persze csak, ha nem szeretne.

A világbajnok Beauty Night-on való részvételhez mindenképpen előzetes bejelentés szükséges, ha valakit másfajta kezelés is érdekel, telefonon várjuk kérdéseit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek