2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhet a paplan alá bújt rabló

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhet a paplan alá bújt rabló

Befejezte a nyomozást a rendőrség azzal a férfivel szemben, aki Miskolcon egy élelmiszerüzletből akart lopni, de cselekménye rablássá súlyosbodott.
Mint korábban közöltük a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a 28 éves B. István miskolci lakossal szemben.

A gyanúsított 2014. május 10-én 15 óra 30 perckor Miskolc, Avas városrészének egyik áruházából akart ruházatába rejtve egy csomag kávét eltulajdonítani. Az üzlet egyik pénztárosa azonban cselekményén tetten érte és kérdőre vonta a tolvajt, aki a kávé megtartása érdekében bántalmazta a 45 éves alkalmazottat.

Az előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek