2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Ajándék a GYEK-nek

A Rotary Club Miskolc és Önkéntesei  2013. március és 2014. május között, hétvégenként jótékonysági, dekorációs falfestést szervezett és vitelezett ki a Velkey László Gyermekegészségügyi  Központ II. emeletén található Csecsemő- és Gyermekosztály  2 krónikus és 2 akut részlegén a beteg gyermekek környezetének megszépítése és gyorsabb gyógyulása érdekében.

2014. június 4-én 11. 00 órakor a Csecsemő- és Gyermekosztályon  hivatalosan is átadásra kerül a jótékonysági akció során elkészített és dekorált folyosó. A hivatalos átadás helyszíne a Gyermekegészségügyi Központ tikársága  (földszint, aula) és az osztály bejárásával folytatódik  Prof. Dr. Barkai László egyetemi tanár, osztályvezető főorvos vezetésével.
Az osztály egyes részlegeinek bejárása közben a Rotary Club Miskolc tagjai gyermeknapi ajándékkal kedveskednek a kórtermekben fekvő beteg gyermekek számára.

A hivatalos átadáson a sajtó rendelkezésére  állnak:

–    Prof. Dr. Barkai László egyetemi tanár és osztályvezető főorvos
–    Dr. Mannheim Viktória elnök és falfestés-koordinátor (Rotary Club Miskolc)

A hivatalos átadást megelőző napon, 2014. június 3-án 14.30 órától a beteg gyermekeket a Rotary Club Miskolc által szervezett, 60 perces gyermeknapi program várja a GYEK aulájában.

A gyermeknapi  program  műsora:

14.30-15.00    „Neked játszunk kedves Gyermek – Zenélsz velünk?” – A miskolci ANIMA vonósnégyes interaktív zenés műsora. (Fellépnek: Soós Gábor-hegedű, Vitányi Csaba-hegedű, Krajnik Ágoston-brácsa és Lipták Zsuzsanna-cselló)

15.00-15.30    Bobó, az űrlény kalandjai (Fellépnek: Popovics Pál-Bobó és Papp Csaba-Karcsi bácsi).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…