2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: „füvet” vásároltak

A járőrök öt fiatalembert állítottak elő Edelényben, akik kábítószergyanús növényi anyagot vásároltak Miskolcon.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. május 27-én az Edelényi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 23 órakor Edelény belvárosában járőröztek, amikor a Borsodi úton egy bizonytalan úttartással közlekedő gépjárműre figyeltek fel.

A járművet megállították és az igazoltatás során észlelték, hogy az autóban alufólia darabok, cigaretta sodrásához alkalmas dohánypapír maradványok vannak szétszórva, illetve a sofőr és utasai is zavartan viselkednek, összefüggéstelenül beszélnek.

A járőrök kérdésére az autó vezetője és négy utasa elmondták, hogy a mai napon egy ismeretlen személytől, Miskolcon vásároltak kábító hatású „füvet”, amelyet cigarettapapírba csomagolva együtt szívtak el.

A rendőrök a 26 éves R. Jánost, a 21 éves R. Andrást, a 21 éves L. Alexet, a 19 éves H. Norbertet és egy 17 éves társukat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt további intézkedések céljából az Edelényi Rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek