2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Reagálás Szegedi Csanád hazugságára

A Jobbik hiteltelennek tart minden állítást, amit Szegedi Csanád pénzügyekkel kapcsolatban mond, hiszen az esküszegő volt EP-képviselő – aki esküje és a Jobbik elnökségének felszólítása ellenére sem mondott le uniós képviselői mandátumáról – két évvel ezelőtt éppen uniós pénzekkel való visszaélés gyanújába keveredett, s akkor emiatt kellett távoznia a Jobbikból.
Szegedi Csanád a mai napig nem tisztázta a nyilvánosság előtt magát a korrupciógyanú kapcsán, amely miatt akkor ki kellett lépnie a pártból. Távozásának ugyanis ez volt a valódi oka, nem pedig az a sajtó által számos esetben sulykolt hazugság, hogy kiderült zsidó származása. Szegedi Csanádot, miután napvilágra került származása, még Borsod megyei elnöknek is megválasztották a Jobbik megyei választmányának küldöttei.

Az ATV-nek adott interjújában olyan sejtetéseket fogalmazott meg, amelyeket a Jobbik határozottan visszautasít. Többször leszögeztük, hogy sem orosz, iráni vagy török kormányoktól, sem szervezetektől soha egyetlen fillér támogatást sem kapott a Jobbik (sem táskában, sem utalva, sehogyan sem), de orosz, iráni vagy török üzletemberektől, így kebabosoktól sem.

A Jobbik a többi párthoz képest, amelyek alapítványaikon keresztül akár milliárdos tételben is kaptak amerikai vagy nyugat-európai államokból nagyobb pénzösszegeket, az egyetlen, amelyet nem külföldről finanszíroznak és irányítanak.

A Jobbik országos elnöksége

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek