2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„Parázs” forrónyomon

Egy mezőkövesdi üzletbetörés során egy rendőrségi nyomkereső kutya segített az elkövető felkutatásában.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. május 24-én 21 óra 20 perckor megjelentek egy mezőkövesdi bevásárló udvaránál, mert onnan riasztó jelzésről kaptak értesítést.

A járőrök az udvar egyik üzletét védő vasrácsot felfeszítve találták, majd a közben az üzlethez érkező tulajdonos elmondta, hogy dohánytermékek és pár ezer forint váltópénz tűnt el. 

A megtartott helyszíni szemle alkalmával az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban a rendőrök olyan adatokat rögzítettek, amely nyomkövető rendőrkutya indítását tette lehetővé.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság állományában „szolgáló” Parázs hívónevű németjuhász kiérkezését követően 2 órán belül az elkövető ajtajáig vezette kollégáit.

 

A 31 éves K. Tamás mezőkövesdi lakos gyanúsított kihallgatása során a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, így vele szemben a lopás vétség elkövetése miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek