2024. 08. 6. kedd

Berta, Bettina
1 EUR 398 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Életmentés

Időben megtalált miskolci kamasz lány.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 22-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök a szolgálatuk ellátása során az Avas városrészen járőröztek, amikor 10 óra 10 perckor egy pedagógus fordult hozzájuk segítségét. A tanárnő elmondta az egyenruhásoknak, hogy egyik tanítványa nem jelent meg a mai napon az iskolában és egy közösségi portálon azt üzente egyik osztálytársának, hogy végzetes lépésre szánta el magát.

A rendőrök egy órán belül megtalálták az elkeseredett 14 éves bakfist, akinek életét a gyors tantestületi és hatósági reagálás mentette meg.

A Készenléti Rendőrség munkatársai biztonsági intézkedés keretében értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a fiatalt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek