2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. május 24-én történt rendőrségi eseményeiből.
A megye rendőri szervei 2014. május 24-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy személlyel az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése, az Ózdi- és az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy férfivel garázdaság, míg a Miskolci Rendőrkapitányság egy fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci- és a Szerencsi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy-egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Miskolci-, a Mezőkövesdi-, illetve a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés további két esetben jutott a hatóság tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek