2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Baltával „kért” pénzt

A rendőrség egy fiatalembert fogott el, aki baltával a kezében követelt pénzt egy miskolci férfitől annak lakásán. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 20 éves S. Dávid miskolci lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint S. Dávid 2014. május 20-án 16 óra 50 perckor bement egy miskolci családi ház nyitott kapuján, ahol a szintén nyitott garázsból egy baltát vett magához, majd a lakóházba lépve a bent tartózkodó házigazdától készpénzt követelt, de a sértett a lakásból kimenekült és telefonon értesítette a rendőrséget.

Az ügyben bevezetett forró nyomos intézkedések eredményeként a járőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását, akit a helyszín közelében, a nyílt utcán, menekülés közben elfogtak.

A Miskolci Rendőrkapitányság a terheltet bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes járási ügyészségen előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek