2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Láthatóság hatósági támogatással

A személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek megelőzését a rendőrség kiemelt feladatának tekinti. Legutóbb Mezőcsáton és Ároktőn tartott a hatóság preventív közúti ellenőrzési akciót.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai közúti közlekedési akciót tartottak a baleset megelőzés érdekében 2014. május 17-én Mezőcsáton és Ároktőn. A közlekedésbiztonsági akció során az egyenruhások bírságolás helyett balesetmegelőzési kiadványokat, kerékpár lámpákat, láthatósági mellényeket osztottak ki a helyieknek, akik megelégedéssel fogadták a támogató jellegű kezdeményezést.

 

A rendőrségi tapasztalatok szerint a közúti közlekedési balesetek érintettjei, így a gyalogosok és a kerékpárosok is kellő körültekintéssel elkerülhetik és megelőzhetik a sérüléseket, esetleges tragédiákat.

 

A tavalyi azonos időszakhoz képest 2014. első negyedévében Borsod-Abaúj-Zemplén megyében nőtt a személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek száma. A tendencia megállítását és visszafordítását a rendőrség kiemelt feladatának tekinti.

 

A balesetek elkerülése közös érdek, a rendőrség éppen ezért felhívja a figyelmet, hogy közlekedők tartsák be a szabályokat!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek