2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Napi humor: a Fidesz szerint Vona Gábornak kell bocsánatot kérnie a fészekrakókért

AZ MSZP és a Fidesz kilenc éven át tétlenül nézte végig, hogyan költöznek be Miskolcra a fészekrakók, majd pusztítanak le komplett városrészeket, mindezért pedig a Fidesz szerint Vona Gábornak kell bocsánatot kérnie – vázolta fel Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő Soós Attilának, a Fidesz szóvivőjének „kacifántos” logikáját, miután a kormánypárti politikus nyílt levélben szólította fel a Jobbik elnökét, kövesse meg a miskolciakat a fészekrakók miatt.

Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő szerint a Fidesz „láthatóan megroppant mentálisan”, nem tudják feldolgozni, hogy az Avason április 6-án győzött a Jobbik. A trafikmutyi és a földmutyi pártja zavarában most azt hazudja – tette hozzá – hogy a Jobbik a parlamentben nemet mondott a fészekrakók kilakoltatására, miközben az erről szóló javaslatot mindössze egy politikus nem szavazta meg: az az ex-SZDSZ-es Fodor Gábor, aki épp a Fidesznek köszönhetően ülhet ismét az Országházban.

Ugyanakkor – folytatta a képviselő –, ha már Vona Gábort nyílt levélben szólította meg a Fidesz, nyílt levélben válaszoljanak a miskolciaknak is:

Hány szocialistát vontak felelősségre négy év alatt a fészekrakó-ügy miatt? Miért tette lehetővé Kriza Ákos, hogy az eszközkezelő albérletet biztosítson a renitenseknek? Miért nem kezdeményeztek végrehajtást az önkormányzati cégek a milliós tartozásokat felhalmozókkal szemben? Ha valóban Csöbör Katalin módosítója teszi lehetővé a kilakoltatást, miért kellett erre a jogszabályra négy évet várni? Miért nem szólalt fel Nagy Kálmán fideszes országgyűlési képviselő 2010 óta az Avas érdekében? Miért döntött úgy a Fidesz, hogy a fészekrakókat önkormányzati lakásokba fogja költöztetni? Miért szavazott meg a Fidesz kétmilliót a gettólakóknak, tudván, hogy ennyiért akár már az Avason is vehetnek összkomfortos lakást? Miért akartak cigány Világsátort építeni az Avas mellé? Végezetül miért nem kértek a miskolciaktól mindezért bocsánatot?

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek