2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az MSZP fejezze be a Jobbik elleni uszítást, és végre nézzen tükörbe!

Reagálás Földesi Norbert (MSZP) közleményére
Földesi Norbert, a szocialisták avasi veresége óta képtelen elfogadni a választópolgárok véleményét, és a Jobbik ellen indított gyűlöletkampánnyal szánalmasan igyekszik leplezni 9 éves semmittevésüket.

Ha véleménye szerint a törvényes rend és a hatályos jogszabályok betartatása gyűlöletkeltésnek vagy uszításnak minősül, akkor pártjának nyilvánvalóan nyomós oka lehet tartania ettől. A törvénytisztelő állampolgároknak viszont semmi okuk a félelemre.

A Fidesz telepprogramjának végrehajtásához egyelőre láthatóan nem biztosított sem a feltételrendszer, sem pedig az akarat. Amennyiben viszont mégis odébbállnak a gettólakók, akkor az elfogadott rendeletmódosításból egyértelműen adódik, hogy a telepeken élő mélyigénytelenség szétterjed a város eleve problémás részein. A rendelet ugyanis nem kötelezi az önkormányzati ingatlant lepusztító renitenseket a városból való elköltözésre, mint ahogy azt sem tiltja meg, hogy a 2 milliós lelépési pénzből valaki összkomfortos lakást vegyen az Avason. Földesi Norbertnek pontosan tudnia kellene, hogy az általa képviselt választókerületben bárki kényelmesen vásárolhat ingatlant, köszönhetően a szocialista évek alatt betelepített fészekrakóknak.

Attól, hogy tagadja és homokba dugja a fejét, a Jobbik által immár több településen sikeresen működtetett „érpataki modell” létező megoldás a korábban gettósított településrészek élhetővé tételére, általa biztosítható a közrend, az elvárható öngondoskodás valamint a fizetési hajlandóság helyreállítása. Persze tény, hogy a fideszes és szocialista politikusok károkozásának áthárítása a tisztességes adófizetőkre Miskolcon bevett szokás, ennek folytatásában azonban a Jobbik soha nem lesz partner.

Ha a paksi bővítés gazdasági hozadékát az MSZP egyenértékűnek tekinti az általuk közpénzeken szaporított mélyigénytelen néprétegek társadalmi hasznosságával, akkor megértjük korábbi felvetését. A Kovács Béla EP-képviselőnk ellen indított „kémbotrány”, még a szakértők szerint is nevetséges, az nem több, mint az amerikai alelnök által megrendelt hecckampány, melyet a „szabadságharcos” Orbán-kormány szolgalelkűen teljesít a kétharmadban helyet foglaló kettős állampolgárok asszisztálásával.

Ha az avasiak azt akarják, hogy egyszer és mindenkorra érjen már véget ez a 20 éve tartó cirkusz, akkor támogassák az Jobbikot a május 25-i EP-, de leginkább 2014 őszén, az önkormányzati választáson.

Badány Lajos, a Jobbik miskolci alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek