2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

VÁROSI GYEREKNAP ÓZDON

Az idén május 25-én vasárnap délelőtt rendezzük meg az Olvasó parkolójában a Városi Gyereknapot. A programok 9 órától kezdődnek.

A színpadon fellép Pisti Bohóc, az Egyszervolt Meseszínház, a Palinta Társulat, ezen felül helyi gyermektánccsoportok (A.M.E Kultúrhíd Egyesület balett csoportja, Gyöngyvirág Néptánc Egyesület) szórakoztatják majd a közönséget. Az egész délelőtt folyamán a Biztos Kezdet Gyerekház és a Komplex Telepprogram különböző kézműves tevékenységekkel várják az érdeklődőket. A Hazatérő Lovasíjász Egyesület jóvoltából, akik elég merszet éreznek magukban, bátorságpróbán vehetnek részt, de lesz lovagoltatás és kisállat simogató is. A Városi Könyvtár pavilonjában élő társasjátékkal, rajzversennyel, mesesarokkal és mesetotóval kedveskednek a kicsiknek és nagyoknak. Ezek mellett minden gyerek örömére az óriáscsúszda, az ugrálóvár és a trambulin használatát ingyenesen biztosítjuk, a cukorágyú pedig a színpadi programok között édességet lő a közönség közé!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek