2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Előzetesben a csernelyi emberölés gyanúsítottja

A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el annak a csernelyi férfinek, akit egy nő megölésével gyanúsítanak a rendőrök.
Mint ismeretes emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy csernelyi ingatlanban 2014. április 25-én 21 órát követően olyan súlyosan bántalmaztak egy 43 éves nőt, hogy belehalt a sérüléseibe.

A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök a cselekmény észlelését követő 24 óra leforgása alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves F. Attilát.

A rendőrség az emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a terheltet bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság 2014. április 30-án elrendelt.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…