2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Előzetesben a sorozat gépkocsi feltörő

A rendőrök elfogták azt a 33 éves férfit, aki Miskolcon másfél hónap alatt nyolc autót tört fel.

A Miskolci Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, mert az Miskolcon, a Középszer utcában 2014. március 3-a és 4-e között, egy parkoló személygépkocsi ablaküvegét betörte. A tolvaj különféle műszaki cikkeket, valamint személyes tárgyakat tulajdonított el az autóból, majd elmenekült a helyszínről.

 Az Avasi Rendőrőrs járőrei 2014. április 20-án, szintén a Középszer utcában történt gépkocsi feltöréssel kapcsolatos lakossági bejelentést követően a helyszín közelében egy gyanús férfira lettek figyelmesek, aki miután a rendőrautót meglátta szaladni kezdett.

 

A rendőrök hamar elfogták férfit, aki az intézkedés során beismerte tettét, valamint további hét személygépkocsi feltörését is.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság B. Krisztián miskolci lakost bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, melyet ügyészi indítványra a járásbíróság 2014. április 25-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek