2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Fennakadt a közúti ellenőrzésen

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalemberrel szemben, akinél egy ózdi közúti ellenőrzésen kábítószert találtak a rendőrök és a nála alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei még 2013. december 14-én közös szolgálatot láttak el ózdi munkatársaikkal, amikor Ózdon közúti ellenőrzésükön 21 óra 45 perckor intézkedés alá vontak egy járművet és annak vezetőjét. A 19 éves szilvásváradi S. Péterrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, mindemellett a ruházat átvizsgálás során, valamint az autóban is műanyag tasakokban kábítószer gyanús anyagot találtak a rendőrök.

 

 A 19 éves szilvásváradi sofőrrel szemben járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek