2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Skye Morcheeba-dalokat is énekel hétfői budapesti koncertjén

Skye Morcheeba-dalokat is énekel hétfői budapesti koncertjénA rajongók által várt néhány régi Morcheeba-slágert is előad hétfői budapesti koncertjén Skye, a londoni trip-hop csapat egykori énekesnője. A művész az MTI-nek elmondta, hogy két szólóalbuma dalai mellett a The Sea, az Otherwise, valamint a Rome Wasn’t Built In A Day is műsoron lesz este a Millenáris Teátrumban. Néhány hete jelent meg Skye (eredeti nevén Shirley Klarisse Yonavive Edwards) második szólóalbuma Keeping Secrets címmel. A fekete énekesnőnek a magyar főváros a lemezt bemutató turné egyik állomása, Skye emellett vasárnap részt vett Csupó Gábor rendező új fantasy filmje, a Holdhercegnő díszbemutatóján; ő énekli a Stars című végefőcímdalt.

 

"Úgy kerültem képbe a filmnél, hogy új lemezem egyik producere, Alexis Smith egyik barátja Christian Henson, aki a Holdhercegnő zenéjét szerezte. Henson kért meg, hogy a Starst énekeljem fel a filmhez" – mesélte.

Az MTI felvetésére egyetértett azzal, hogy új albuma, a Keeping Secrets sokkal dinamikusabb, élénkebb, mint első szólólemeze, a három évvel ezelőtt megjelent Mind How You Go volt. "Úgy fogalmaznék, hogy a Keeping Secrets-en több felhő van, míg a Mind How You Go-t inkább a napsütés jellemezte.

Szerintem az első albumom hangzása közelebb állt a régi Morcheeba-hangzáshoz, mint a mostani, bár ezt sokan másképp érzik. Nem baj, sőt kifejezetten örülök annak, ha a Keeping Secrets-nek van egyfajta trip-hop érzete is" – mondta Skye.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…