2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügy: Bíróság elé állhat az erőszakos támadó

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy miskolci férfivel szemben, aki az egyik helyi családsegítő dolgozóját akarta megerőszakolni.
A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 37 éves Sz. István ellen.

 

A nyomozás adatai szerint 2013. augusztus 13-án 17 óra 30 perckor a gyanúsított bement Miskolc egyik közintézményébe, ahol az ott tartózkodó hölgyet tettleg bántalmazta.

A támadó a rémült nőt -minden előzmény nélkül- több alkalommal megütötte, majd a földre lökte és akarata ellenére szexuális együttlétre akarta rábírni, amely a sértett kitartó ellenállásának következtében nem jött létre.

 

Az ügyben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság Életvédelmi és Ifjúságvédelmi Alosztálya a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek