2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Sebességellenőrzés!

Három napos akció során a sebességhatárok betartását ellenőrzi a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is. A TISPOL Operational Group éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség 2014. április 14-én, 15-én és 16-án a rendőrség fokozott figyelmet fordít a gyorshajtók kiszűrésére.

A közúti kontroll kiterjed Borsod-Abaúj-Zemplén megyében elsősorban a lakott területen belüli útvonalakra, ki- és bevezető valamint a gyorsforgalmi útszakaszokra. A végrehajtásban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály, az Autópálya Alosztály Emőd, a Miskolci, a Kazincbarcikai, az Encsi, a Sátoraljaújhelyi, a Sárospataki, a Tiszaújvárosi, a Szerencsi, a Mezőkövesdi, az Ózdi és az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai vesznek részt.

 

Az akcióban a B-A-Z. Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőségének munkatársai és az Országos Polgárőr Szövetség önkéntesei is közreműködnek.

 

A rendőrségi tapasztalatok szerint a regisztrált baleseti okok között továbbra is az élen helyezkedik el a gyorshajtás, az elsőbbségi jog meg nem adása és a kanyarodás szabályainak megsértése. 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…