2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: intézkedés a halőrök kérésére

Horgászati szabályokat be nem tartó személlyel szemben kértek igazoltatást és rendőri intézkedést a halőrök a szirmabesenyői tónál. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 12-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására 12 óra 5 perckor megjelentek a Szirmabesenyő melletti egyik halastónál, mert onnan a halőrök egy horgászati szabályokat be nem tartó személlyel szemben kértek igazoltatást és rendőri intézkedést.

A járőrök a halőrök kérésére igazoltatás és ellenőrzés alá vonták L. Krisztián 25 éves miskolci lakost, aki a szükséges jogosultságokkal rendelkezett ugyan, de a fogási naplójába a ténylegeshez képest kevesebb hal volt bevezetve. Az ellenőrzés alá vont horgásszal szemben az intézkedők szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek