2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: visszavitt intézeti fiatalok

A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatalokkal szemben intézkedtek Alsózsolcán.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 12-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására 10 óra 35 perckor megjelentek egy alsózsolcai gyermekvédelmi otthonnál, mivel onnan bejelentés érkezett, hogy három gyermekkorú neveltjük engedély nélkül eltávozott és ezzel kapcsolatban kérnek rendőri intézkedést.

A járőrök a helyszíni egyeztetést követő 10 perc múlva Alsózsolca egyik utcájában megtalálták a három 13 éves szökött fiút, akiket igazoltatás alá vontak. Az adatok egyeztetését és ellenőrzését követően a rendőrök az intézeti felügyelet alól magát önkényesen kivonó három fiatalt előállították az elhelyezésükre kijelölt gyermekotthonba.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek