2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Bálnanézés, önjáró autó, a világ egyik legnagyobb felhőkarcolója

Bálnanézés, önjáró autó, a világ egyik legnagyobb felhőkarcolója

16 nap alatt a föld körül

             Bloggereket, közösségi szereplőket keresnek

             A műszaki véna: menő

             Nulladik állomás május 10-én a Hungaroringen

Földkörüli utazásra hívják mindazokat, akik számára a Facebook, LinkedIn, Tumblr, Twitter jelenlét és aktivitás napi rutinnak számít. Akik életében nem telik el nap, hogy ne posztolnának, osztanának, örökítenének meg valamit. Akik nem bírnak ki egy napot sem digitális kütyüik nélkül.

16 nap, 3 kontinens = London, San Francisco, Sanghaj, Szingapúr, Panama

Megmutatják, hogyan emelkednek, illetve süllyednek összesen 26 métert a hatalmas konténerszállító hajók a Panama-csatorna új zsilipjeiben. Beültetnek egy önjáró autóba. Megmutatják a világ egyik legnagyobb felhőkarcolójának százemeletnyi, 492 méteres magasságát. Segítenek árammal megtankolni egy autót. Beavatnak, hogyan emelkednek a magasba a londoni Tower Bridge ezer tonnás hídelemei egy egyszerű gombnyomásra. A kalandozás programjában egy londoni blogger-workshop mellett bálnanézés, és exkluzív kirándulások is szerepelnek.


Megnézni. Felfedezni. Átélni.

A földkörüli útra 2014. április 7. és május 16. között lehet jelentkezni, a www.experience-bosch.hu oldalon.


Megírni. Posztolni. Lefotózni. Megörökíteni.

A résztvevők képek és videók formájában számolnak majd be élményeikről közösségi oldalaikon. A jelentkezés időszakát követően szerte a világból összesen hat résztvevőt választanak majd ki az utazásra.


Tesztelnéd magad?

Az utazásra jelentkezők május 10-én, a Hungaroringen, a magyarországi válogatás nulladik állomásán tesztelhetik magukat. Ezen a napon kerülnek kiválasztásra a legígéretesebb magyar jelentkezők is. Miért ne lehetnél épp te?

http://hungaroring.bosch.hu/regisztracio

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…