2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kisbabát vár Magyar Rózsa

Nemrég arról adtunk hírt, hogy végleg elkelt a magyar hagyományokat őrző énekesnő keze. Most megtudtuk! Hamarosan anya lesz!

          Kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt találkoztam Péterrel. Szerelem volt első látásra. Szinte azonnal összhangba kerültünk. Rövid időn belül összeköltöztünk, azóta pedig megvolt az eljegyzésünk is. Mindketten úgy gondoltuk, hogy nincs mire várni. Elhatároztuk, ha jön a baba, akkor hagy jöjjön. Sokáig nem váratott bennünket.


Az énekesnő sokáig titkolta terhességét.

          Az orvostudomány szerint az első 3-4 hónapban magas a vetélési hányad, éppen ezért nem szívesen osztottuk meg örömünket a külvilággal, csak a családunk és a közeli hozzátartozóink értesültek róla. Szerencsére túl vagyok ezen az időszakon, már növekszik a pocim, fürgén mozog a baba is, szóval bátran, örömmel újságolom, hogy augusztus elején egy kislánnyal bővül a családunk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…