2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel öltek

Lezárt ügyek: nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel öltek

Egy idős férfit 2011 novemberében olyan súlyosan bántalmaztak berentei otthonában, hogy belehalt sérüléseibe. A rendőrség az ügyben indult nyomozást lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2011 novemberében indított nyomozást nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt, akkor még ismeretlen tettessel szemben.

Az eljárás adatai szerint a 80 éves idős nyugdíjast 2011. november 7-én otthonában olyan súlyosan bántalmazták, hogy sérüléseibe a helyszínen belehalt. A támadók ezt követően a lakást átkutatták, majd különböző értékeket magukhoz véve a helyszínről elmenekültek.

Az ügyben beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok eredményeként a hatóság 2013. szeptember 17-én bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. István 52 éves, valamint H. Tímea 27 éves helyi lakosokat. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a beszerzett bizonyítékok alapján előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.

A napokban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben indított nyomozást lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…