2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ittasok „találkozója”- rendszeresek lesznek az ellenőrzések

A Szikszón történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínelése során kiderült, hogy nem csak a balesetet okozó gépjármű vezetője, hanem a vétlen járművet kormányzó sofőr is ittas volt.
L. Antal 29 éves szikszói lakos 2014. április 6-án 5 óra 20 perckor személygépjárművével Szikszó belterületén egy erős ívelésű útkanyarulatban nem tartott kellően jobbra, minek következtében áttért a menetirány szerinti baloldalra és frontálisan ütközött a szemközt szabályosan közlekedő személygépjárművel. A baleset következtében a vétlen gépjármű sofőrje 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 A helyszíni szemle során alkalmazott alkoholszonda mindkét sofőr esetében pozitív eredményt hozott.

 A baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

 Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2014. I. negyedévében az elmúlt év hasonló időszakához képest az ittasan okozott közúti közlekedési balesetek száma jelentős mértékben növekedett, ezért a megye közútjain a rendőrök fokozott hangsúlyt fektetnek az ittas járművezetők kiszűrésére.

 

Ne feledjük: Mindenkit haza várnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek