2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Müller Péter Sziámi a Sztárportréban

Költő és énekes – bár az utóbbi megnevezésben sokszor bizonytalan – Müller Péter Sziámi.

A barátságról, barátairól alkotott véleményét és történeteit osztja meg velünk, beszél Cipővel való barátságáról és közös munkájukról, az And Friends nevű zenekaráról, ami nagyon jó névválasztásnak bizonyult. Minden dalát ajánlja valakinek, mindegyiknek „gazdája” van.

Nevéhez fűződik a Sziget, ami úgy indult, hogy kb. 80 zenészt szeretett volna összeismertetni, a „jó arcokat”, ezért közös nyaralást szervezett. Amikor a második évben a nyolcvan helyre jelentkezett kilencezer, akkor már tudta, hogy meg kell csinálni a Sziget Fesztivált.

A barátságról van egy parancsolat, amit komolyan vesz: „Ne tégy a felebarátoddal olyat, amit nem kívánsz magadnak.”

Mivel a családját és a gyerekeit is a barátainak tekinti, nincs olyan nap, hogy ne beszéljenek telefonon. Legnagyobb lánya Angliában él, másik nagylánya kétlaki életet él, ha nem Magyarországon van, akkor Indiában.

„Nem mindig azok a jó dolgok, amikor mondjuk sikeres vagy. Tehát, hogy belül mi történik, az egy másik történet. Ugyanolyan fontos a pofára esés, mit az, hogy néha sikerüljenek a dolgok.”

A teljes beszélgetés itt megnézhető: https://www.youtube.com/watch?v=GZDD5LV9oG4

/Fekete Timi/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek