2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Jobbik sikere minden miskolci sikere

Sajtótájékoztatón mondtak köszönetet a Jobbik miskolci országgyűlési képviselőjelöltjei az őket támogatóknak. Pakusza Zoltán és Badány Lajos szerint vasárnap bebizonyosodott, hogy a Jobbik Miskolc egyik vezető politikai erejévé vált. Az első szó a köszöneté: Badány Lajos és a magam nevében köszönöm a miskolci emberek bizalmát és szavazatait – kezdte a tájékoztatót Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke. Mint mondta, ez a siker közös, mindannyiunk sikere: a tagoké, az aktivistáké, a miskolciaké. Bebizonyítottuk, hogy lehet tisztességgel, becsülettel eredményt elérni, nem vásároltunk szavazatokat, nem szállítottuk a szavazókat, csak tettük a dolgunkat – fogalmazott az elnök.

A párt képviselőjelöltjei úgy vélik, visszaadták a miskolciaknak a politikába vetett hitét, megmutatták, hogy Miskolcon is épülhet szebb jövő. Bebizonyosodott az is, hogy a Jobbik Miskolcon a város egyik vezető politikai erejévé, megkerülhetetlen tényezővé vált.

A még vitatott választókörzet végeredményétől függetlenül meg fogjuk hálálni a bizalmat, azoknak pedig, akik most nem ránk szavaztak, munkával fogjuk bizonyítani, hogy mi vagyunk a legjobb választás Miskolcon – jelentette ki Pakusza Zoltán és Badány Lajos.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek