2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nem szúrta a szemét a szemét

Egy arlói férfit fogtak el a rendőrök, aki a település mellett lévő erdőbe hordta rendszeresen a háztartásában keletkezett hulladékot. Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság B. Gergely 31 éves arlói lakossal szemben.

Az arlói körzeti megbízottnál 2014. április 1-jén megjelent egy helybeli erdőtulajdonos és bejelentésében előadta, hogy a nagyközség közigazgatási területén fekvő, saját tulajdonát képező erdőrészen ismeretlen személyek által lerakott háztartási hulladékot talált.

A körzeti megbízott a bejelentővel együtt megjelent a megadott helyen, ahol szétszórva szemétkupacokat találtak. Azokat átvizsgálva olyan borítékokra bukkant, amelyeken olvasható volt a címzett neve, lakcíme, így ezen adatok ismeretében azonosította az elkövetőt, aki kihallgatása során elismerte, hogy a szemetet ő szállította az erdőbe és ő hagyta hátra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek