2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

MVSI : nagyarányú győzelem

Pályaválasztóként szerzett fontos két bajnoki pontot a Miskolc VSI férfi kézilabda csapata a Hajdúböszörményi TE elleni mérkőzésen, az NB II. Észak-keleti csoportjának 17. fordulójában.

Hazai pályán elvárható módon, már az elején előnyt szereztek a miskolciak, melyet a 22. percre öt gólra tudtak növelni. Ezt követően némi megtorpanás következett, de így is sikerült minimális vezetéssel zárni az első játékrészt.
A fordulást követően még egyenlíteni tudott az ellenfél, viszont a félidő középső harmadában produkált 12:3-as sportiskolás sorozat megtörte a vendégek ellenállását. A végére már csak a különbség volt kérdéses. Ezzel a nagyarányú győzelemmel a  vendéglátók pontazonosság mellett megelőzték a hajdúságiakat a bajnoki tabellán.

Miskolc VSI – Hajdúböszörményi TE  31 : 22 (14:13)
Miskolc, Egyetemi-körcsarnok, 100 néző, vezette: Major, Kovács

MISKOLC VSI: OROSS (kapus) – Semsák (-), PÁKOZDI (5), OROSZ (4), CSONTOS (7), BUKTA (4), Hajdú (1/1) Csere : Tompa (kapus), PÓCS (-), Popovics (-), Mózer (2), HORVÁTH T. (4), Kascsák (-), Horváth Z. (1), Herpai (3).

Montovay Péter edző: – Csapatunkra március utolsó mérkőzésén végre-valahára rámosolygott a tavasz! Az általános jó hangulathoz azonban tartósan „derűs időre” lenne, szükségünk!
                                   
                                   

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek