2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lehmann-siker Somogyszilen

A március utolsó szombatján, Somogyszilen már huszadik alkalommal  megrendezett idénynyitó duatlon verseny ifjúsági fiú kategóriájának küzdelme a TVK-Mali Triatlon Klubot ezúttal egyedül képviselő Lehmann Bence magabiztos sikerével ért véget. 

A tehetséges sportoló a II. Ifjúsági Olimpiai Játékokra, az odavezető, tavasszal kezdődő magyar kvalifikációs küzdelmekre, majd a májusi, Hollandiában rendezendő európai válogatóra történő felkészülésébe iktatta be a szezon első duatlon erőpróbáját.  Mivel április 12.-én – több magyar válogatott versenyzővel együtt – ő is áll rajthoz Portugáliában, egy, várhatóan a szokásosnál is erősebb mezőnyt felvonultató junior Európa-kupa futamon, versenyterhelésre volt szüksége, ezt a célt szolgálta a hétvégi megmérettetés.
Eredmények
Ifjúsági  fiúk:  1. Lehmann Bence (TVK-Mali TK)    58:47 perc, 2. Marx Tamás (Zala-Triatlon) 59:11, 3. Szatmári Botond (UNIQA Team Újbuda)    1:02.19 óra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek