2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Előállított vissi garázda

Egy anyaotthon kapuját rángató, trágár kifejezéseket kiabáló férfivel szemben intézkedtek a Készenléti Rendőrök.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. március 23-án a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 16 óra 30 perckor Vissre egy anyaotthonhoz mentek intézkedni, mert onnan az egyik dolgozó bejelentést tett, hogy egy erősen ittas állapotban lévő férfi az intézmény kerítését rángatja, miközben trágár szavakat kiabál.

A Készenléti Rendőrök többször felszólították a férfit cselekménye abbahagyására, amelynek a felbőszült személy nem tett eleget.

 

A 22 éves B. Tamás Attila helyi lakost a Készenléti Rendőrség egyenruhásai a Sárospataki Rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek