2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Jobbik:Lehullt a lepel: a Hit Gyülekezete által összefogott nagykoalíció áll a plakátrongálások mögött

Jobbik:Lehullt a lepel: a Hit Gyülekezete által összefogott nagykoalíció áll a plakátrongálások mögött

Amit eddig csak sejtettünk, az a Hír24 hétfői riportjából következtetésként levonható: az a hazugságokat terjesztő, Jobbik-ellenes csoport áll plakátjaink szervezett megrongálása mögött, amelyet a Hit Gyülekezete népszerűsít, s bevallottan fideszes és baloldali aktivistákból áll. Vajon ezt a hetek óta tartó gyűlölködő, vandál, más tulajdona ellen irányuló cselekménysorozatot polgárinak, demokratának tartják-e a nagykoalíciós megbízók, s Krisztushoz méltónak tartja-e a magát keresztényként meghatározó Hit Gyülekezete?

A Jobbik megteszi az ügyben a szükséges jogi lépéseket – a Hír 24-nek köszönhetően tanúk is rendelkezésre állnak –, s továbbra sem vesz részt az ehhez hasonló gyalázkodásokban, sárdobálásban.

A baloldali összeomlás és a kormányoldal vezetői akkor viselkednének tisztességesen és bátran, ha bemutatnák végre választási programjukat, és részt vennének Vona Gábor, a legnépszerűbb ellenzéki politikus által kezdeményezett miniszterelnök-jelölti vitán. Választhatnak: program és vita, vagy gyáva megfutamodás és plakátrongálás.

Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek