2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

MVSI: Ismét egy keserű pirula

Hazai környezetben szenvedett újabb vereséget a Miskolci Sportiskola férfi kézilabda csapata az NB II Észak-keleti csoportjának XVI. fordulójában, ezúttal a Berettyó MSE elleni mérkőzésen.
Az elmúlt heti mérkőzéshez hasonlóan rendkívül enerváltan és pontatlanul játszva kezdték a találkozót a vendéglátók. Az időkérést követően megélénkült a hazaiak játéka, melynek köszönhetően minimális hátrányból kezdhették a második játékrészt.
Szünet után felváltva estek a gólok, többször is vezetést szerzett a Sportiskolás csapat, de a hajrát a vendég hajdúságiak bírták jobban.

Miskolc VSI – Berettyó MSE  18: 21  (9 :10)
Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 150 néző. Vezette: Medve, Nagy L.

Miskolc VSI: OROSS (kapus) – Semsák (-), Pákozdi (4), Horváth T. (1), Csontos (2), Bukta (2), Németh (1), Csere : Pócs (1), Horváth Z. (-), Hajdú (5/1), Mózer (2), Kascsák (-), Popovics.
Montovay Péter edző: – Azt gondoltam, hogy az előző mérkőzés hibáit nem követjük el még egyszer. Tévedtem, ismét önsanyargató támadójátékot „sikerült” produkálnunk.

Junior mérkőzésen: Miskolc VSI – Berettyó MSE  27 : 36 (13 : 16)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek