2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tetten ért emődi betörő

A Miskolci Rendőrkapitányság Emődi Rendőrőrsének munkatársai tetten érték azt a 44 éves férfit, aki egy családi házból különféle értékeket kísérelt meg eltulajdonítani.

Egy biztonságtechnikai cégtől érkezett bejelentés 2014. március 19-én 21 óra 07 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjához, miszerint egy emődi lakatlan, családi házból betörés-jelzést észleltek.

 A Miskolci Rendőrkapitányság Emődi Rendőrőrsének járőrei azonnal kiérkeztek a helyszínre, majd az ingatlan ellenőrzésekor a padláson egy rejtőzködő személyre lettek figyelmesek. A rendőri felszólításnak a férfi először nem tett eleget, végül az egyenruhások elfogták és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

A gyanúsított elismerte, hogy különféle használati tárgyakat és szerszámokat akart eltulajdonítani, amikor a rendőrök tetten érték.

 A Miskolci Rendőrkapitányság az emődi L. Józseffel szemben lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek