2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Miskolci Renegades – Miskolci Lions:28-7

Barátságos, edzőmérkőzésen mérte össze erejét a Miskolci Renegades és a Miskolci Lions csapata. A hamarosan elrajtoló DIV II.-es bajnokság előtti utolsó találkozón a Renegátok 28-7 arányban győzedelmeskedtek.

Nehezen vette fel  a ritmust a Miskolci Renegátok csapata, hosszú percekig (és majdnem az első félidő végéig) kellett várni az első  pontszerzésre, amely Bakó Botond futása után módosította 7:0-ra a kijelzőn az állást. A fordulás után a Lions védelme volt szemfüles, egy megszerzett labdából Trembulyák Péter TD-t ért el és ezzel egyenlítettek is.

 

Ezután azonban nagyobb sebességre kapcsoltak a Renegátok, és a passzok helyett futójátékokkal próbálkoztak, eredményesen.  Györki Ferenc Td-je után 14:7, Kiss Máté Interception TD-je után 21:7 lett az állás, majd következett Vasili László, aki beállította a végeredményt: 28:7, Renegades győzelem.

 

A folytatásban április 5.-én ismét az Ifi pályán láthatók a Renegátok, a Szolnok Soldierst fogadják a Divízió II. első hazai mérkőzésén, másnap, április 6.-án pedig a Miskolci Egyetemi pályán  Lions vendégei lesznek.

Fotó Gável Ivántól

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek