2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A Hotel Palota négycsillagossá varázsolva

A Hotel Palota négycsillagossá varázsolvaHa valaha képeslapokat kellene küldenem Miskolcról, egyik biztosan a Palotaszálló lenne. Talán téli, vagy tavaszi, inkább nyári, mégis őszi környezetben. Nem is tudom, hiszen mind a négy évszakban pompázatos látványt nyújt, ahogy fennségesen tornyosul, de mégis belesimul a fantasztikus bükki környezetbe.

Ráadásul folyamatosa szépül kívül, belül, s most újabb nagy beruházáson van túl a Hotel Palota. Ivacs Lajos igazgatóval az idei munkálatok befejezése után arról beszélgettünk, hogy mi minden kellett ahhoz, hogy a csodálatos környezete miatt is népszerű szálloda elnyerje a hőn áhított negyedik csillagot.

 

– Az idén májusban kezdősött beruházás során, amely részben pályázati pénzből az EU támogatásával ERFA társfinanszírozással valósult meg, az épülethez alkalmazkodó tágas szobákat alakítottunk ki, így most 133 szobával várjuk a vendégeket, amelyből 21 lakosztály lett. Természetesen mindegyik fürdőszobás, LCD televízióval, telefonnal és minibárral felszerelt, fürdőköpennyel ellátott. A szálloda szobáinak nagy részében, illetve a közösségi helyiségekben vezeték nélküli Internet szolgáltatás vehető igénybe.

– Ami mindemellett vonzó még az itt pihenő vendégeknek az a megújult wellness részleg.
– Itt mostmár valóban az aktív pihenés széles választékával kényeztetjük vendégeinket: kondicionálóterem, szolárium, relaxáló- frissítő- és gyógymasszázsok, szépségszalon, infraszauna gőzfürdő, jakuzzi, hydromasszázs, 10 m-es feszített víztükrű medence, taposó medence, találhatóak a megújult, kibővült wellness-ben. Az új medencetérben kialakítottuk szállodánk "Csendes Wellness" részlegét, amely kizárólag 14 éven felüli kedves vendégeink kikapcsolódását szolgálja. Itt az új, élményelemekkel ellátott medence mellett egy finn szauna kapott helyet szabadtéri merülő – medencével, valamint a légúti megbetegedések kezelésére alkalmas sókamrában is lehetőség nyílik a pihenésre. A medence mellett a fal mentén törökfürdős hangulatú, fűtött pihenő felületek várják a lazítani vágyókat. A játékokat, sportot kedvelők számára pedig bowlingpályák, darts, és biliárdasztalok állnak rendelkezésre.

 

A Hotel Palota négycsillagossá varázsolva

A Hotel Palota négycsillagossá varázsolva

A Hotel Palota négycsillagossá varázsolva

A Hotel Palota négycsillagossá varázsolva

– Milyen tervek várnak még megvalósításra?
– Egy ekkora házban a felújításoknak, korszerűsítéseknek soha nincs vége. Most éppen a hallban történik egy kis szépítés, parkettacsiszolás, lakkozás, új szőnyeg és újjávarázsolt bútorok fogadják majd a vendégeket, de ezen kívül nagyobb beruházást egyenlőre nem tervezünk. Most már azt szeretnénk, ha az új szolgáltatásokat minél több szálló és külső vendég venné igénybe.

 

A Hotel Palota négycsillagossá varázsolva

A Hotel Palota négycsillagossá varázsolva

Fotó és szöveg:- obe-

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…