2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsodból

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. március 21-én történt rendőrségi eseményeiből. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, mert 2014. március 21-én 0 óra 30 perckor Mezőcsát egyik utcájában – előzetes szóváltást követően – a 16 éves H. Barnabás, a 17 éves B. Tamás és a 16 éves F. Erik mezőcsáti lakosok többször megütötték, bántalmazták egy közös, helyben lakó ismerősüket.

Időközben a támadók és a sértett ismerősei is megjelentek a helyszínen, ahol újabb szóváltást követően B. Violetta 21 éves, B. Valentina 19 éves, H. Lászlóné 36 éves és R. Renáta 25 éves szintén helyi lakosok is összeverekedtek.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő garázdákat a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kiérkező járőrei elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei 2014. március 21-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy-egy fővel tulajdon elleni szabálysértés, míg a Szerencsi Rendőrkapitányság egy-egy férfivel járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl a Miskolci Rendőrkapitányság további egy személyt vett őrizetbe, akivel szemben a hatóság elfogatóparancsot bocsátott ki, míg hozzátartozók közötti erőszak miatt egy esetben alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek