2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Lezárt ügyek: Igazoltatás közben esett ki a lopott bor

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfivel és egy nővel szemben, akik egy kazincbarcikai pincéből palackozott bort eltulajdonítottak.
Betöréses lopásról érkezett lakossági bejelentés a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. január 29-én 16 óra 50 perckor. A központ főügyeletese azonnal a helyszínre irányította a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőreit, akik a Bondor-dűlőben azonosították és elfogták az 53 éves B. Katalint és az 53 éves M. Istvánt, akik megalapozottan gyanúsíthatóak voltak a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrök miközben intézkedtek a terheltekkel szemben a nő zsebéből kiesett az eltulajdonított borosüveg. A tolvajok a helyszínen beismerték tettüket.

 Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek