2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hallgass Hazait – A magyar zenei műsor!

Nem tudok és nem is szeretnék elfogultság nélkül írni a MASK együttesről, illetve annak két tagjáról Barabás Miklósról és Gyuricza Ferencről (alias Freddy) – írja Fekete Timi színésznő énekesnő.

Mikivel már „ősidők” óta olyan barátságban vagyunk, mint a borsó meg a héja. Vele kapcsolatban csupa leg-leg-ekről tudnék írni, mind a hangját, a humorát, a művészethez való hozzáállását, mind az emberségét illetően. Sík Olga néninél, a nagybetűs ÉNEKMESTERnél tanult, ott is a legjobb és legkitartóbb tanítványok közé tartozott.

Freddy, aki nálam szintén „csodabogár” kategóriába tartozik, a zeneguru. Ő mindenhez ért, ami zene, és jól ért hozzá! Kihegyezett füllel veszi észre a legapróbb hibákat, érthetően, ha nem is mindig jólesően instruál, de a végeredmény mindig tökéletes.

Ha két ilyen tehetséges és értékes ember találkozik, és együtt dolgozik, abból már csak jó dolog sülhet ki. A külföldi és magyar oldalakon megjelent és egyre népszerűbb lemezük, a MOZAIK is ezt bizonyítja. Koncertek sorozatát, videoklipeket,  és Tunyogi Bernadettel egy duett elkészítését tervezik, de MASK missziónak tekintik, hogy újabb jótékonysági rendezvényeken tudjanak segíteni a rászorulókon.

Az együttesről és a Barátaimról sok érdekes és hasznos információt megtudhatnak a www.mask-egyuttes.hu oldalon.
Szeressék Őket, hallgassák Őket!

Zozó (Debreczy Zoltán) elszigetelt világa a Van Zozéka zenekar.

Sokszor, sokaknak kellett megfelelnie az élet minden területén, mikor azt mondta: elég volt, befejezte, ő már többet nem akar megfelelni senkinek. Ebbe a világba pár ember belépett, például a zenekar tagjai is: Kecskeméti Csaba (basszusgitár), Kecskeméti Árpád (gitár) és Galántai Zsolt (dob).

2013 nyarán indult a zenekar, elkészült egy hat számos EP. Most az első és legfontosabb lépés számukra, hogy rádiókban promotálják az anyagot, szeretnének minél több helyre, minél több hallgatóhoz eljutni.

Tavaszra várhatóan elkészül a videoklipjük is, hogy melyik dalhoz, azt meglepetésnek szánják. A koncertekről és egyéb megjelenésekről folyamatosan tájékoztatják a rajongókat a közösségi oldalakon és a zenekar honlapján egyaránt. www.vanzozeka.hu

/Fekete Timi/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek