2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: visszavitt intézeti fiatalok

A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatalokkal szemben intézkedtek Felsőzsolcán.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. március 13-án a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására 10 óra 50 perckor megjelentek egy felsőzsolcai ingatlannál, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott eltűntként keresett, intézeti szökött fiatalok tartózkodnak. A helyszíni intézkedések és adatok ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy az érintett 15 éves fiú és lány egy alsózsolcai, valamint egy miskolci gyermekvédelmi intézmény neveltjei, de onnan engedély nélkül eltávoztak.

A rendőrök az intézeti szökött fiatalokat előállították és a szükséges adategyeztetéseket követően visszavitték az elhelyezésükre kijelölt gyermekotthonokba.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek