2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Szóváltás és késszúrás

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfivel szemben, aki egy miskolci szórakozóhely előtt dulakodást követően megszúrt egy másikat. Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének kísérlete miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a miskolci 22 éves L. Attilával szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. március 19-én 2 órakor két férfi egy miskolci szórakozóhelyen összeszólalkozott, majd a helyiségből kimenve az utcán egymásra támadtak. A feleket egyikük barátnője megpróbálta szétválasztani, e közben ő is megsérült.

A 22 éves fiatalember a verekedés közben megszúrta a 23 éves F. Zoltánt, aki azt megelőzően bántalmazta őt. A verekedés másik résztvevőjével szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az ügyben folytatott nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. március 12-én lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes megyei főügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…